Difference between revisions of "Meeting Agenda"

From Clas_chair
Jump to: navigation, search
(Thursday, March 6, 2014)
(Saturday, March 8, 2014)
Line 141: Line 141:
 
|- style="background:Ivory"
 
|- style="background:Ivory"
 
! 9:00
 
! 9:00
Talk title || Presenter
+
Light Meson Decay Analysis Update (25+5) || M Amarian
  
 
|- style="background:Beige"
 
|- style="background:Beige"
 
! 9:30
 
! 9:30
| Talk title || Presenter
+
| Deep Processes PWG report (25+5 min) || K Griffioen
  
 
|- style="background:Ivory"
 
|- style="background:Ivory"
 
! 10:00  
 
! 10:00  
| Talk title || Presenter
+
| Hadron Spectroscopy PWG report (25+5 min) || M Battaglieri
  
 
|- style="background:Beige"
 
|- style="background:Beige"
Line 157: Line 157:
 
|- style="background:Ivory"
 
|- style="background:Ivory"
 
!11:00
 
!11:00
| Talk title || Presenter
+
| Nuclear PWG report (25+5 min)|| K Hafidi
  
 
|- style="background:Beige"
 
|- style="background:Beige"
! 11:20
+
! 11:30
| Hadron Spectroscopy PWG report (25+5 min) || '''M Battaglieri  '''
+
| Service Work Committee report (15 min) || S Niccolai
  
 
|- style="background:Ivory"
 
|- style="background:Ivory"
! 11:50 –  
+
! 11:45 –  
| Deep Processes PWG report (25+5 min) || '''K Griffioen'''
+
| Membership Committee report (15 min) || K Giovanetti
  
 
|- style="background:Beige"
 
|- style="background:Beige"
! 12:20 –  
+
! 12:00 –  
| Nuclear PWG report (25+5 min)|| '''K Hafidi'''
+
| CLAS Speakers Committee report (15 min)|| B Raue
  
 
|- style="background:Ivory"
 
|- style="background:Ivory"
! 12:50
+
! 12:15
| Coordinating Committee Report (15 min) || '''D Ireland  '''
+
| Coordinating Committee Report (15 min) || D Ireland
  
 
|- style="background:Beige"
 
|- style="background:Beige"
! 12:20 –  
+
! 12:30 – || align="center" | Close ||  
| align="center" | Close ||  
+
  
 
|-  
 
|-  
 
|}
 
|}

Revision as of 11:20, 6 February 2014

Wednesday, March 5, 2014

CLAS12 Technical Meetings

Auditorium F113 A110
8:30 RICH Forward Tagger Central Detector
10:30 Coffee
11:00 RICH Forward Tagger Central Detector
13:00 Lunch

Thursday, March 6, 2014

Plenary Auditorium
8:50 Introductory Remarks (20+5 min) D Ireland
9:15 Hall B Status (40+5 min) V Burkert
10:00 CLAS12 Project status (25+4 min) L Elouadrhiri [TBC]
10:30 Coffee
11:00 Software Status (25+15 min) V Zeigler [TBC]
11:40 Accelerator Status Update (15+5 min) [TBD]
12:00 – Lunch
Membership Committee (A110)

CLAS Speakers Committee (F326/7)
Student and Postdoc Meeting (F113)

14:00 – New CLAS Proposal (25+5 min) D Carman
14:30 Ideas for Letters of Intent (30 min)
15:00 – CLAS12 at Higher Luminosity (25+5 min) V Burkert
15:30 Coffee
16:00 – Timelike Compton Scattering and NLO corrections in DVCS (25+5 min) J Wagner [TBC]
14:30
12:20 – Close



Friday, March 7, 2014

Physics Working Group Meetings

Auditorium F113 A110
8:30 Deep Processes Hadron Spectroscopy Nuclear Physics
10:30 Coffee
11:00 Deep Processes Hadron Spectroscopy Nuclear Physics
12:30 Lunch
Coordinating Committee (B101)
Service Work Committee (F113)
14:00 Deep Processes Hadron Spectroscopy Nuclear Physics
15:30 Coffee
16:00 Deep Processes Hadron Spectroscopy Nuclear Physics
18:00 End

Saturday, March 8, 2014

Plenary Auditorium
9:00 Light Meson Decay Analysis Update (25+5) M Amarian
9:30 Deep Processes PWG report (25+5 min) K Griffioen
10:00 Hadron Spectroscopy PWG report (25+5 min) M Battaglieri
10:30 Coffee
11:00 Nuclear PWG report (25+5 min) K Hafidi
11:30 Service Work Committee report (15 min) S Niccolai
11:45 – Membership Committee report (15 min) K Giovanetti
12:00 – CLAS Speakers Committee report (15 min) B Raue
12:15 Coordinating Committee Report (15 min) D Ireland
12:30 – Close