Agenda

8:30	Executive Session	
9:00	Physics goals of the PRad experiment (15 min)	Haiyan Gao
9:15	Overview of the experimental setup, required beam parameters, a plan (30 minutes)	lignment, HyCal, run Ashot Gasparian
9:45	Coexistence with CLAS12 project, including discussion of schedu service provider needs, and infrastructure requirements (20 min)	ile, manpower needs, Eugene Pasyuk
10:15	Coffee Break	
10:30	Target: parameters, safety (20 min)	Chris Keith
10:50	GEM and DAQ integration (20 min)	Nilanga Liyanage
11:10	DAQ, on-line and off-line software (20 min)	Chao Peng
11:30	Engineering aspects: beam line, vacuum vessel, window, installation, safety (30 min) Bob Miller	
12:00	PRad Beam Commissioning and Procedures (20 min)	Arne Freyberger
12:20	Run documentation COO, ESAD, RSAD, etc. (30 min)	Dipangkar/Mahbub
12:50	Lunch	
13:30	Executive Session	

15:30 Closeout